Abdo
Mitt namn är Abdo och jag har en stor passion för mat & service. Under alla mina år som Chef de Cuisine har jag lagt en enorm fokus på våra gästers matupplevelser och service. Tillsammans med mina erfarna kockar kommer vi att lyckas! Med vår perfekta kombination av kockar kommer du att få uppleva en unik matupplevelse och service. Vi arbetar med våra gästers tillit och nöjdsamhet i fokus. Välkommen in!
Abdo
5 års yrkeserfarenhet som kökschef/ägare. Köksmästare & kökschef inom Mellanöstern grill & steak. Min passion/mål sedan gymnasiet har varit att ha Sveriges/Europas godaste kolgrill/grill & steak. Jag har satsat väldigt mycket på det och nu tillsammans med de nya teamet och köksmästarna/kockarna kommer vi att lyckas med våran mål! Vi har den rätta kombinationen av våra kockar där du som gäst hos oss befinner kvalitet och servis! Vi jobbar endast med att känna gästernas tillit! Jag har mycket stark passion för mat och servis speciellt för större event så som tex bröllop, förlovning och större fester med mera Så att du som kund ska ha den bästa upplevelsen inom servis och de smakrika maten som tillagas med kärlek Mitt största mål är att du som kund ska kunna ska endast njuta av det bästa. Lita på oss och vårt servis, maten är startklar.
Issam
Mitt namn är Issam Khalili, jag studerade på ett institut inom turism med inriktning på hotellverksamhet i Damaskus efter gymnasiet 1998. Jag arbetade på Damascus Sheraton Hotel i två år som allmänkock och flyttade sedan till Sverige och arbetade på Delicious restaurang som kock. Jag har mer än 25 års erfarenhet av det öster- och västerländska köket på hotell och restauranger.
Issam
Mitt namn är Issam Khalili, jag studerade på ett institut inom turism med inriktning på hotellverksamhet i Damaskus efter gymnasiet 1998. Jag arbetade på Damascus Sheraton Hotel i två år som allmänkock och flyttade sedan till Sverige och arbetade på Delicious restaurang som kock. Jag har mer än 25 års erfarenhet av det öster- och västerländska köket på hotell och restauranger.
Vår meny | Kontakta oss | Urfa