kökschef/ägare

Abdo

5 års yrkesliv som kökschef/ägare köksmästare & kökschef inom Mellanöstern grill & steak min passion/mål sedan gymnasiet har varit att ha Sveriges/Europas godaste kolgrill/grill & steak jag har satsat väldigt mycket på det och nu tillsammans med de nya teamet och köksmästarna/kockarna kommer vi att lyckas med våran mål! Vi har den rätta kombinationen av våra kockar där du som gäst hos oss befinner kvalitet och servis! Vi jobbar endast med att känna gästernas tillit! jag har mycket stark passion för mat och servis speciellt för större event så som tex bröllop, förlovning och större fester med mera Så att du som kund ska ha den bästa upplevelsen inom servis och de smakrika maten som tillagas med kärlek Mitt största mål är att du som kund ska kunna ska endast njuta av det bästa . lita på oss och vårt servis, maten är startklar.

a
a
kökschef/ägare

Mohamad

Jag heter Mohamad och är kock från Turkiet, med grillrätter som specialitet. Jag växte upp i en kockfamilj i Turkiet. Tidigare har jag bland annat jobbat på femstjärniga restauranger i Danmark; tacha och kosk. Jag jobbade även inom SAS Airlines för specialmat i två och ett halvt år. Jag betraktar matlagning som min hobby och kärlek och jag tycker mycket om att laga mat och betjäna kunder.

kökschef/ägare

Issam

Mitt namn är Issam Khalili, jag studerade på ett institut inom turism med inriktning på hotellverksamhet i Damaskus efter gymnasiet 1998. Jag arbetade på Damascus Sheraton Hotel i två år som allmänkock och flyttade sedan till Sverige och arbetade på Delicious restaurang som kock. Jag har mer än 25 års erfarenhet av det öster- och västerländska köket på hotell och restauranger

a