Image Alt

om oss

urfa sofrasi

om oss

Urfa Sofrasi är en turkisk restaurang i Malmö där mat lagas med passion och kärlek.

Urfa är en stad i Turkiet som är väldigt känt för sina fantastiska maträtter speciellt kolgrillen, pide ,kunafe och Baklawa. Urfa är staden som representerar en god matupplevelse, därför valde vi namnet Urfa Sofrasi. Vår ambition är att du som kund ska få uppleva god mat som tar dina sinnen hela vägen till staden Urfa.

Våra kockar har stor erfarenhet av matlagning och besitter stora kunskaper. Vi använder oss bara av fräscha och fina råvaror för att säkra en god kvalité på vår mat.

Vi har ett stor utbud maträtter med inspiration från medelhavet. Vi har bland annat kolgrill, pide, rullar, meze, vegetariskt, pita bröd, sallader, förrätter och efterrätter. Vi erbjuder lunch och à la carte.

Vi på Urfa Sofrasi erbjuder också catering till alla typer av evenemang som tex. bröllop, studentfest, företagskonferens, födelsedagar, fest, förlovning m.m.

 

 

Våra öppettider är Måndag – Söndag: 11.00 – 21.00.

Besök oss på Scheelegatan 32, 212 28 Malmö.

 

urfa sofrasi

Varmt välkomna på en smakupplevelse!

Jag älskar Urfa. Det har blivit min favorit turkiska restaurang nu. Jag har hittat något gott och nytt här. Mina favoriträtter är grillkebaben och fisken jag har också hört att deras turkiska kaffe är en av de bästa i stan, tack

Andreass Chung

Kund

Jag har varit på Urfa några gånger och jag älskar det. Maten är fantastisk och det finns bra kundservice. Den bästa turkiska maten någonsin.

Robert larsson

Kund

Jag blev förvånad över den utsökta maten och antalet rätter där. Bra jobbat och väldigt god mat fortsätt så för det är en av de bästa och godaste rätterna jag har smakat i Malmö

Lara Ahmad

Kund